Времето минава, погрозняваме, напълняваме, но нещото, с което най-много се гордея, е бракът ми!

Идилия от семеен уют, италианска кухня и футбол

April 27, 2018

Жоро е бивш футболист, играл за Лекс Ловеч (днес - Литекс) по времето на златните момчета от 94-та година. Занимавал се е професионално с футбол до 28-годишна възраст, а после години наред е бил футболен съдия. Днес футболът вече е хоби, което 2 пъти в седмицата споделя с приятели.

Такси започва да кара случайно - като на шега. По съвет на жена си си купува такси, но две години го е ползвал, за да се придвижва до мачовете, на които свири.

А щом заговорихме за жена му, се изтръгва най-красивото възклицание:

“Аххх…жена ми! Колко е хубава! Господи, колко е хубава!”

TaxiMe team

За да спечели жената до себе си, не е прибегнал до хитринки. Не е пуснал футболния си чар, нито не се наложило да симулира. Е, любовта не е била от пръв поглед. Но с характер и спортен хъс на втората среща открадва сърцето й. “Слушам жена си вече 25 години. И мога да се похваля, че добре правя! Имах един период, в който не я слушах много. Честно казано добре направих, че започнах!”

Именно семейството е голямата му гордост. Когато остарее, не знае какво ще прави - но с усмивка споделя, че ще си харчи парите. И ще се радва на семеен уют и вкусни италиански вечери. А сребърните години сватба им пожелаваме да се превърнат в златни! парк – едно от приятните за него места в София – го питам какво би променил в себе си, ако можеше да се върне 20-30 години назад. Получавам кратък и ясен отговор: “Да бъда по-търпелив и отстъпчив.”